NOMAJI | Over NOMAJI - bespoke beds and headboards
We brengen een derde van ons leven door in bed; we slapen, kijken tv en ontspannen in bed. Wel zo fijn dat het bed comfortabel is, maar ook gezien mag worden. Nomaji maakt gestoffeerde bedden op maat, helemaal naar wens van de klant. De mogelijkheden zijn enorm voor wat betreft maat, vorm en materiaal.
Nomaji, gestoffeerd, beds, bedden, bedding, headboards, hoofdborden, fabrics, stoffen, maatwerk, custom made, leerbedrijf, San Beersma
50306
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50306,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

About

pleased to meet you
Werkwijze

Nomaji is kwaliteit. Oprichtster en eigenaresse San werkt alleen met hoogwaardige materialen en de beste stoffenmerken. Nomaji is duurzaamheid. Wanneer je een bed bestelt, ben je jarenlang van ligcomfort en slaapgenot verzekerd. Slapen in een bed van Nomaji wordt een beleving. Naar aanleiding van je persoonlijke wensen stelt San een prachtig bed voor je samen. Eventueel met een bijpassende slaapkamerfauteuil of gestoffeerde nachttafels in dezelfde stof van het bed. Er zijn talloze mogelijkheden in stoffen, formaat en vormgeving. Om niet door de bomen het bos te verliezen houdt San het overzichtelijk voor je. Naar aanleiding van al je wensen maakt San een passend voorstel. Jouw slaapkamer zal uniek zijn.

Stofkeuze

Nomaji maakt gebruik van toonaangevende leveranciers in kwalitatief hoogwaardige en luxe stoffen.
San werkt alleen met de allerbeste stofmerken uit binnen en buitenland, zoals bijvoorbeeld Chivasso, Romo Fabrics, Designs of the Time, Reynaldo, Designers Guild, ML Fabrics en Osborne & Little. Deze merken hebben veel én uiteenlopende collecties; van stoer en sober tot heel chic en extravagant. Ook 100% natuurlijke wollen, katoen en linnen kwaliteiten zijn vertegenwoordigd in deze collecties. Ook biedt Nomaji volop keuze uit diverse leer en kunstleer kwaliteiten.
San adviseert en helpt bij het selecteren van de meest geschikte stof voor een project.

Filosofie

San is voor haar klanten altijd op een missie. Deze is pas geslaagd als een project helemaal naar wens is afgerond. San houdt van tevreden klanten en vindt het een uitdaging om met persoonlijke zorg en aandacht een prachtige Nomaji slaapkamer of meubel af te leveren waar klanten intens plezier aan beleven.

Inspiratie

San is continue bezig om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied. Ze houdt vinger aan de pols, blijft scherp en alert. Ze voelt, kijkt en beleeft. San laat zich ook inspireren door alles wat er gaande is in de wereld op gebied van mode en volgt alle trends op de voet.

SAN

“Zorg dat je dromen altijd net iets te groot zijn,
dan kun je erin groeien”

San Beersma

Al van kleins af aan heeft San een grote liefde voor mooie stoffen, meubels en decoraties. Ze kan zich er helemaal in verliezen. De passie voor het stofleervak zit in haar bloed. San komt uit een ondernemend creatieve familie.
Na de middelbare school heeft zij succesvol een opleiding aan het Hout en Meubileringscollege afgerond. Vervolgens heeft zij 2 jaar gewerkt als styliste voor een groothandel in meubelstoffen in Amsterdam. Hier heeft zij veel kennis op gedaan op het gebied van stoffen. Ook hebben de vele reizen voor haar werk er toe geleid dat zij nog meer gegrepen werd door het stoffeerders vak.
In 2000 besloot San om een eigen meubelstoffeerderij starten. Met veel succes heeft zij voor verschillende opdrachtgevers prachtige meubels gestoffeerd. San verstaat haar vak. Zij beheerst zowel de klassieke stoffeermethodes zoals onze grootvaders stoffeerden met natuurlijke materialen, maar ook voor de hedendaagse stoffeertechnieken draait zij haar hand niet om. Daarnaast geeft San al jaren haar kennis door als docent verbonden aan het HMCollege in Amsterdam.
Onlangs is San een nieuwe weg ingeslagen op stoffeer gebied. San gaat met haar tijd mee en gaat haar merk Nomaji Bespoke beds & headboards via het internet op de markt zetten.

Leerbedrijf

Sinds 15 jaar is San een begrip in de regio Waterland en omstreken. Nomaji is een officieel leerbedrijf en zet haar deur open om aan stoffeerders in opleiding het stoffeerdersvak door te geven.

KLANTEN

“Onderstaande klanten gingen u al voor.”