NOMAJI | Memobord blauw wit geruit hart
We brengen een derde van ons leven door in bed; we slapen, kijken tv en ontspannen in bed. Wel zo fijn dat het bed comfortabel is, maar ook gezien mag worden. Nomaji maakt gestoffeerde bedden op maat, helemaal naar wens van de klant. De mogelijkheden zijn enorm voor wat betreft maat, vorm en materiaal.
Nomaji, gestoffeerde hoofdborden, gestoffeerde bedden, memoborden, custom made, juniorbedden, stoffeerder, San Beersma, Monnickendam, t Ledig Erf, Chivasso, Designers Guild, Designs of the Time, ML fabrics, Osborne and Little
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Memobord blauw wit geruit hart

Op maat gemaakte memoborden in verschillende formaten.
Het bord is gestoffeerd met linnen en gedecoreerd met een hart van geruit katoen en diverse linten. Onder de linten kunt je foto’s, kaarten en memo’s schuiven.
De basis bestaat uit een plaat voorzien van 1cm polyether.De achterkant van het bord is afgewerkt met een zwart non-weven en voorzien van een ophang systeem.

Additional Info

This is some additional text

Category

Memoboards