NOMAJI | Memobord roze patchwork
We brengen een derde van ons leven door in bed; we slapen, kijken tv en ontspannen in bed. Wel zo fijn dat het bed comfortabel is, maar ook gezien mag worden. Nomaji maakt gestoffeerde bedden op maat, helemaal naar wens van de klant. De mogelijkheden zijn enorm voor wat betreft maat, vorm en materiaal.
Nomaji, gestoffeerde hoofdborden, gestoffeerde bedden, memoborden, custom made, juniorbedden, stoffeerder, San Beersma, Monnickendam, t Ledig Erf, Chivasso, Designers Guild, Designs of the Time, ML fabrics, Osborne and Little
50847
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50847,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Memobord roze patchwork

Op maat gemaakte memoborden in verschillende formaten.
Het bord is gestoffeerd met roze katoen in diverse dessins en versierd met linten. Onder de linten kun je foto’s, kaarten en memo’s schuiven. Ook zijn memoborden handig om haarspeldjes op te bewaren. Heel gemakkelijk en overzichtelijk schuif je de haaraccessoires onder de lintjes.
De basis van het bord bestaat uit een plaat voorzien van 1cm polyether. De achterkant van het bord is afgewerkt met een zwart non-weven en voorzien van een ophang systeem.

Category

Memoboards

Tags
patchwork