NOMAJI | Memobord met naam
We brengen een derde van ons leven door in bed; we slapen, kijken tv en ontspannen in bed. Wel zo fijn dat het bed comfortabel is, maar ook gezien mag worden. Nomaji maakt gestoffeerde bedden op maat, helemaal naar wens van de klant. De mogelijkheden zijn enorm voor wat betreft maat, vorm en materiaal.
Nomaji, gestoffeerde hoofdborden, gestoffeerde bedden, memoborden, custom made, juniorbedden, stoffeerder, San Beersma, Monnickendam, t Ledig Erf, Chivasso, Designers Guild, Designs of the Time, ML fabrics, Osborne and Little
50849
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50849,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Memobord met naam

Memoborden kunnen worden voorzien van chique borduursels in de vorm van bijvoorbeeld een naam, geboorte -of trouwdatum. De lay-out van de linten met knijpers en kant is niet standaard maar helemaal naar jouw persoonlijke wensen.
Je kunt in ieder gewenste maat een bord laten maken. Ter indicatie; dit formaat is 30 X 40 cm.
De basis bestaat uit een plaat voorzien van 1cm polyether. De achterkant van het bord is afgewerkt met een zwart non-weven en voorzien van een ophangsysteem.

Category

Memoboards