NOMAJI | Memoborden met teksten en cijfers
We brengen een derde van ons leven door in bed; we slapen, kijken tv en ontspannen in bed. Wel zo fijn dat het bed comfortabel is, maar ook gezien mag worden. Nomaji maakt gestoffeerde bedden op maat, helemaal naar wens van de klant. De mogelijkheden zijn enorm voor wat betreft maat, vorm en materiaal.
Nomaji, gestoffeerde hoofdborden, gestoffeerde bedden, memoborden, custom made, juniorbedden, stoffeerder, San Beersma, Monnickendam, t Ledig Erf, Chivasso, Designers Guild, Designs of the Time, ML fabrics, Osborne and Little
50850
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50850,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

Memoborden met teksten en cijfers

Op maat gemaakte memoborden in verschillende formaten.
Cijfers of letters kunnen op de borden worden geappliceerd of geschilderd. Een bord is gestoffeerd met fijn geweven naturel linnen. Onder de linten die zijn bevestigd met siernagels kun je foto’s, kaarten en memo’s schuiven.
De basis bestaat uit een plaat voorzien van 1cm polyether. De achterkant van het bord is afgewerkt met een zwart non-weven en voorzien van een ophang systeem.

.

Category

Memoboards

Tags
applicatie