NOMAJI | NOMAJI blogt over MRS.ME home couture
Nomaji is een trouwe fan van Mrs.Me, het Amsterdamse toonaangevende home couture label met een moderne internationale signatuur. Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen.
NOMAJI, Mrs.Me home couture, textielproducten, slaapkamer, couture
303
post-template-default,single,single-post,postid-303,single-format-standard,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Mrs.Me

slapen onder het allerfijnste beddengoed

Mrs.Me

Ik ben een trouwe fan van Mrs.Me, het Amsterdamse  toonaangevende home couture label met een moderne internationale signatuur. Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen.

De kracht van Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer. De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten.

“ In setting Atrium is voeten-sprei Silver Pad de blikvanger; een populaire Mrs.Me klassieker die door zijn neutrale kleur in elk interieur past. Op dit bed wordt dekbedovertrek Lotus gecombineerd met slopen Butterfly. De vlinder is in fullcolor geprint op een wit borduursel, een nieuwe applicatie techniek. Papieren kussens Paper en messingkleurig lederen sierkussen Pavilion maken het beeld compleet.”

In samenwerking met interieurarchitecten ontwikkelt Mrs.Me op maat gemaakte textielproducten voor onder meer hotels, zeil- en motorjachten, openbare ruimtes en woonhuizen.Mrs.Me staat bekend om haar exclusieve ontwerpen voor de slaapkamer, badkamer, lounges en eetkamers, die tot in detail worden afgestemd op de wensen en persoonlijke stijl van de opdrachtgever. Zowel kleine als complete collecties worden exclusief in opdracht geproduceerd.

Mijn eigen bed is ook gedekt met Mrs.Me, een perfecte combinatie met een hoofdbord van … Nomaji!

Tags: