NOMAJI | NOMAJI - bespoke beds and headboards over Studio Ernst
Studio Ernst gelooft in een nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Door direct contact en één op één gesprekken zonder tussenpersonen kunnen ze visualiseren wat er (onbewust) omgaat in het hoofd van de opdrachtgever. Voor Nomaji hebben we intensief samengewerkt. Een leuke en inspirerende samenwerking die heeft geresulteerd in een krachtig logo, bijbehorende huisstijl en website.
NOMAJI, Studio Ernst, website, logo, huisstijl
51007
post-template-default,single,single-post,postid-51007,single-format-gallery,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.4, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Studio Ernst

veelzijdigheid, maatwerk en samenwerking

Studio Ernst

Hartstikke trots ben ik op mijn nieuwe logo, huisstijl en website, alles van de hand van Studio Ernst.

Studio Ernst gelooft in veelzijdigheid. Ze brengen diverse disciplines samen onder één dak: van grafisch ontwerp, webdesign, product ontwerp tot interieur ontwerp. Ze zien er op toe dat de visuele identiteit van een merk of bedrijf eenheid uitstraalt. Ze verzorgen totaal- en deelprojecten die kunnen bestaan uit het ontwerpen van een logo, het ontwikkelen van een huisstijl, het vormgeven van brochures en het ontwerpen en programmeren van een website. Voor Nomaji hebben ze het logo en de huisstijl ontworpen, het drukwerk verzorgd, de website vormgegeven en ook geprogrammeerd. Veelzijdig inderdaad!

“ Studio Ernst houdt niet van standaard oplossingen, wel van maatwerk.”

Studio Ernst gelooft in een nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Door direct contact en één op één gesprekken zonder tussenpersonen kunnen ze visualiseren wat er (onbewust) omgaat in het hoofd van de opdrachtgever. Voor Nomaji hebben we intensief samengewerkt. Een leuke en inspirerende samenwerking met een fantastisch resultaat!

Neem maar eens een kijkje op de website van Studio Ernst!